viernes, 23 de octubre de 2015

La tardor /el Otoño de Vivaldi

El senyor Vivaldi va saber plasmar amb la seva música la màgia de cada estació de l'any. Aquí us deixo la tardor i amb ella us proposo diversos jocs. Un d'ells és establir personatges (caçadors i animals). A la part A els caçadors seguint la música busquen els animals per caçar-los. A la part B els caçadors marxen i els animals espantats busquen on refugiar-se. A la part final tots els personatges ens ajuntem en una rotllana, l'obrim i tanquem seguint la música.
Un altre joc, és inventar un conte inspirat amb aquesta música i on cada part de la música sigui significativa per la història. Us inventeu algun joc més??

El señor Vivaldi supo plasmar con su música la magia de cada estación del año. Aquí os dejo el Otoño y con ella os propongo diversos juegos. Uno de ellos es establecer personajes (cazadores y animales). En la parte A los cazadores siguiendo la música buscan a los animales para cazarlos. En la parte B los cazadores se van y los animales asustados buscan donde refugiarse. En la parte final todos los personajes se juntan en un círculo, abriéndolo y cerrándolo siguiendo la música.
Otro juego , es inventarse un cuento inspirado en esta música y donde cada parte de la música sea significativa para la historia. Se os ocurre algún otro juego ?



2 comentarios: